BSD – Business Solutions Development

Misiune

Ajutăm clienţii în construcţia soluţiilor de business securizate prin dezvoltarea abilităţilor relevante.

Viziune

Imaginați-vă o lume a tehnologiilor în care erorile utilizatorilor sunt identificate, raportate și soluționate rapid. La fel cum funcționează rubrica ”Am gasit” : proprietarul este contactat și i se comunică o potențială eroare pe pagina web a acestuia sau în aplicația responsabilă de frigider, tractor, masa de birou, iluminare, etc. Este lumea în care toti utilizatorii tehnologiilor sunt informați și conștienți de faptul că exploatarea breșelor de secuiritate este echivalentă cu a intra intr-o curte atunci cand poarta nu are lacat, iar încălcarea acestui principiu duce la interzicerea utilizării tehnologiilor pentru următorii 10 ani. Aplicațiile și tehnologiile sunt create doar cu aplicarea principiului Security by Design, comercializarea și utilizarea lor practică fiind posibilă doar cu aprobarea Forului Suprem de Securitate Informațională. Pentru abateri de la proces membrii respectivului Forum și membrii de familie a acestora vor fi privați de dreptul utilizării oricăror tehnologii pentru o perioadă de 10 ani.

Echipa

Echipa noastră constă din experţi certificaţi la nivel internaţional (CISA – Certified Information System Auditor, ISO 27001 Lead Auditor, CISM – Certified Information Security Manager, TOGAF 9, CMC – Certified Management Consultant, CISSP – Certified Information Systems Security Professional, etc.), care au o experienţă largă în domeniul TI şi de audit şi consultanţă a securităţii informaţiei.

Numarul de 7 conslutanți, angajați BSD Management, este complementat cu peste 15 experți tehnici cu care BSD are cotracte de colaborare pe arii specifice. Mai mult, BSD Management deține o serie de parteneri strategici pe diferite arii de competența din Romania, Ucraina, Lituania, Ungaria, etc. Acest fapt ne permite sa oferim o gama larga de servicii de consultanța și audit în domeniul tehnologiilor și securității informaționale. 

În cadrul domeniului nostru de competenţă cad arii cum ar fi asigurarea calității sistemelor implementate, elaborarea strategiilor TI, definirea și implementarea proceselor TI, implementarea şi optimizarea Sistemelor TI, Planificarea Continuităţii Afacerii, Gestiunea Riscurilor TI, Auditul TI şi Securităţii Cibernetice, cât şi multe altele.

Membrii echipei noastre a livrat un număr considerabil de proiecte atât pentru clienții din R. Moldova, cât şi pentru clienți la nivel internațional, cum ar fi Romania, Russia, Azerbajan, Kazahstan, Grecia, etc. 

Sectoarele de competențe sunt in special domeniile Financiar, Bancar, Agricultura, Public, precum și altele.

Descărcaţi prezentarea noastră